Exceptional Men Panel @ The Blue Print

Afgelopen zaterdag waren we met onze mannen-panel te gast bij een van onze hotspots, namelijk cocktailbar the Blueprint in Den Haag. De eigenaar Jean Verduijn had onze mannen-panel uitgenodigd voor een interactieve en alcoholvrije cocktailworkshop.

DSC_0025A
We werden eerst ontvangen met een tropisch welkomstdrankje. Vervolgens kregen we informatieve uitleg over de beste ingrediënten, de tools en tips over hoe je thuis professionele cocktails kunt maken.

Na de uitleg was het natuurlijk tijd voor onze mannen om de theorie in de praktijk te brengen en zelf hun cocktail te creëren onder professionele begeleiding van Jean. De muziek ging aan en de jongens voelden zich echt even cocktailshakers.DSC_0071ANa de workshop konden de jongens natuurlijk genieten van hun zelfgemaakte cocktail, terwijl de ze panelvragen beantwoordden. Tijdens onze panel stelden we diverse vragen aan de mannen op het gebied van daten. Normaliter zijn het de dames die hun mening geven over de mannen en hun ervaring delen, dit keer waren de mannen aan de beurt. DSC_0062AWat onderscheidt een vrouw van vrouwen?
De mannen waren van mening dat vooral intelligentie en klasse een vrouw van anderen vrouwen onderscheidt en haar exceptioneel maakt. Toegankelijkheid, zorgzaamheid, ambitieus zijn en uitstraling kwamen ook naar voren als onderscheidende factoren.

Wat maakt een vrouw aantrekkelijk?
De antwoorden op deze vraag waren heel divers en hadden deels betrekking op innerlijke of juist uiterlijke aspecten van een vrouw. Een leuke glimlach en mooie curves deden het erg goed, maar dat is ook wel logisch aangezien wij mannen visueel zijn ingesteld. De overige punten die genoemd werden als aantrekkelijke factoren waren: elegantie, vriendelijkheid, mooie benen, persoonlijkheid, uiterlijke verzorging en kledingstijl.

DSC_0042A
Wat is een absolute afknapper?
Jelle: “Ik vind het een afknapper als een vrouw niet lekker ruikt, te luidruchtig is en technisch gezien te gemakkelijk met iedereen mee naar huis gaat.”
Nazim: “Vrouwen die roken en arrogant zijn.” Salim: “Teveel make-up en zichzelf anders voordoen.” Stephen: “Onzekerheid, dus vragen naar bevestiging en arrogantie zijn absolute afknappers.”

Hoe ziet jouw ideale date eruit?
De mannen waren het over algemeen eens dat de ideale date er ongeveer als volgt uit ziet: dineren in een goed en sfeervolle restaurant. Eventueel na afloop ergens wat drinken om elkaar beter te leren kennen op een leuke en in een ontspannen setting. Daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en dat er veel wordt gelachen.

Wat is de meeste kansloze vraag die een vrouw ooit aan je heeft gesteld tijdens een date?
Jelle: “Hoeveel verdien je?”
Nazim: “Waarom laat je je baard staan?”
Stephen: (wanneer er een stilte valt), “Vertel eens iets leuk?”
Salim: “Ik ben zeker niet de enige?”

Tot slot, vroegen we de heren nog om een gouden tip:
Jelle & Stephen: “Simpel, wees jezelf!”
Salim: “Wees zelfverzekerd in de goede zin, dus niet alle complimentjes negeren maar juist aannemen en bedanken.”
Nazim: “Wees duidelijk met wat je wilt!”
DSC_0054A

Dus dames doe er je voordeel mee! Het is natuurlijk geen wetenschappelijk onderzoek, alleen waren benieuwd naar de ervaringen van onze mede-mannen. Na de panel trakteerden we de heren ook nog eens op onze exclusieve en gelimiteerde visitekaartjemapje van Exceptional Men.

Voor meer informatie over de workshops van the Blueprint of om zelf een keer een drankje te wagen, kun je terecht op hun website.