foodreport: Friet District

Afgelopen zaterdag waren we op bezoek bij Friet District in Den Haag. We waren al een ruime tijd benieuwd naar dit nieuwe concept. Speciaal voor deze culinaire review gingen we op pad met Cherelle, onze foodexpert. naamloos2
Het interieur
Friet District bevindt zich in de levendige en culinaire Prinsesstraat in Den Haag. Bij binnenkomst valt het interieur meteen positief op.
Het heeft iets weg van een mooie loft met industrieel-achtige elementen. De uitstraling van het interieur verraadt al dat het niet je doorsnee ‘friettent’ is.
naamloosKlantvriendelijkheid
Dat het geen doorsnee friettent is merk je overigens ook aan de klantvriendelijkheid, die toch wat persoonlijker en beleefder is dan je normaal gewend bent bij het kopen van friet. Dit geeft het toch wel een luxere belevenis.

Friet met truffelmayonaise
Na een korte rondleiding van een van de oprichters Dennis Sterk, mochten we doen waarvoor we gekomen waren; namelijk het proeven van de friet! Naast de friet waren we ook benieuwd naar de verschillende mayonaise-varianten van Friet District. Je kunt namelijk naast de normale mayonaise ook diverse varianten mayonaise kiezen zoals mayonaise met; truffel, kerrie, knoflook of citroen.

14102037_10209004173758847_471700692_nCherelle’s review
“Een aardappel is binnen een paar minuten getransformeerd in heerlijke patat. Geen diepvries patat, maar vers van de pers en dat is te proeven.
Qua sauzen ook niets te klagen! Een ruime keuze aan lekkere dippers. Mijn favoriet is de truffelmayonaise!” Aldus Cherelle, onze culinaire expert van Exceptional Men. Wij vonden het een geslaagde review. De friet is niet alleen lekker, maar het is ook de hele belevenis eromheen.
naamloos3Tot slot, vroegen we Dennis nog wat de toekomstplannen zijn van Friet District. “We zijn druk bezig om in de nabije toekomst meerdere vestigingen te openen.” Aldus Dennis van de Friet District.
____________________________________________

Meer info
Zelf een keer de heerlijke truffelmayonaise proberen, check dan website van Friet District voor me info.