Franse toast met pindakaas en banaan

Franse_toast_met_pindakaas_en_banaanWij gingen dit keer op zoek naar een sandwich die gemakkelijk te bereiden is en waarvan de kans groot is dat je de ingrediënten al in huis hebt. Hierdoor hoef je de deur niet uit met een boodschappenlijstje om je ontbijt te kunnen produceren.

Daarnaast ben je maar circa 10 minuten kwijt aan de voorbereiding en 5 minuten aan de bereiding zelf.


Ingrediënten
1 ei
2 sneetjes brood
1 (een halve gesneden banaan)
2 theelepeltjes boter
1 scheutje vanille-extract
2 eetlepes pindakaas creamy.

Bereidingswijze

1. Klop voorzichtig het ei en het scheutje vanille-extract samen in een kleine kom.

2. Smeer op elke sneetje 1 eetlepel pindakaas. Leg vervolgens de stukjes met banaan op een van sneetjes. Leg vervolgens het andere sneetje over het sneetje met stukjes banaan om er een sandwich van te maken.

3. Doe de boter in een koekenpan op middelhoog vuur, zodat de boter smelt. Dip de sandwich eerst in de mix van geklopte ei met vanille en plaats de sandwich daarna in de koekenpan. Bak de sandwich goudbruin aan beide kanten. Warm serveren en je bent klaar.

Eet smakelijk!