Report: Het 40-jarige jubileum van het Amsterdam Marriott Hotel

Vrijdag 5 juni 2015 waren we te gast bij het 40-jarige jubileum van het Amsterdam Marriott Hotel.

Amsterdam Marriott Hotel

We werden ontvangen met een welkomstdrankje door de vriendelijke hostesses. Daarna werden we uitgenodigd om de delicate hapjes te proeven van de culinaire buffetten, die verzorgd werden door Executive Chef Andreas Schiffer en zijn team. Waarlijk, petje af voor de kookkunsten van de chef en zijn team.

Een van de culinaire hoogtepunten; de heerlijke risotto met truffel.

Een van de culinaire hoogtepunten; de heerlijke risotto met truffel.

De samenwerking met ontwerper Piet Boon

General Manager Peter Schickling: “Het Amsterdam Marriott is een innovatief, vernieuwend hotel. Door samen te werken met de internationaal gerenommeerde ontwerper Piet Boon willen wij de toekomst, gericht op de behoeftes van de nieuwe generatie, herdefiniëren”.

11356133_10205925685758571_917551649_n

De innovatieve Ballroom omgetoverd tot moderne dansgelegenheid

ROOM_02_main view

Een van de door Piet Boon ingerichte rooms

Tijdens deze avond kregen we kregen een preview van de door Piet Boon ingerichte hotelkamers. De kamers oogden modern, ruimtelijk, vernieuwend en strak.

de Ballroom in dineropstelling

De mooie Ballroom in dineropstelling

Piet Boon: “Het Amsterdam Marriott Hotel is na 40 jaar nog altijd relevant in het bruisende hart van Amsterdam en is echt één van de grootste 5-sterren hotels die de binnenstad kent. Met ons ontwerp hebben we ons internationale blikveld samen laten smelten met de Amsterdamse ‘couleur locale’. Bijzonder dat wij met ons ontwerp deel mogen uitmaken van de toekomst van het Amsterdam Marriott Hotel.”

11119220_10205925685798572_1353081399_n

Ontwerper Piet Boon poserende voor ons.

Het 40-jarige jubileum was erg gezellig en het kende zowel een hoog niveau van entertainment als een hoog culinair gehalte. We zijn benieuwd naar het eindresultaat en wij blijven de ontwikkelingen van het Amsterdam Marriott Hotel dan ook zeker volgen.
_________________________________

Voor informatie over het Amsterdam Marriott Hotel kun je terecht op hun website