Horlogetip: G-Shock

Je kent het wel, je horloge is net te mooi om mee te sporten of om mee te zwemmen, maar toch wil je de tijd om je pols hebben. Niet per se omdat je zo graag elke minuut van de dag wilt weten hoe laat het is, maar gewoon als modeaccessoires en omdat het vaak mooi staat op foto’s. Gewoon een betaalbare reserve-horloge erbij, die wel tegen een stootje kan. Waar je lekker mee kunt zwemmen, sporten of zelfs een obstakel-run mee kunt doen.g_shock_horloge

g_shock_rood_horloge_herenTijdens onze zoektocht naar geschikt horloge waarbij fashion, duurzaamheid en betaalbaarheid samenkomen tot een geheel. Kwamen we uit bij de G-Shock GA-100B-4AER. Een mooi en opvallend horloge, die stoer en stevig oogt. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, maar wij vonden rood wel een leuke en dominante kleur. Vooral ook omdat rood lekker opvallend is op de foto’s, mocht je meedoen aan een obstakel-run of ermee gaan zwemmen tijdens je vakanties.

Deze versie van de G-shock kost maar liefst €99,-. Voor een horloge dat aardig tegen een stootje kan en dus lang mee kan gaan is het een zacht prijsje. Mocht je het toch nog te prijzig vinden dan zijn er nog wat goedkopere varianten.