James Bond wannahave by Tom Ford

Spectre

Dat de recensisten en fans lovend zijn over de nieuwe James Bond film ‘Spectre’ is je vast niet ontgaan. Het modegehalte van de film is ook van een ongekend niveau. Bond werd namelijk gekleed door de Amerikaanse modeontwerper Tom Ford.
Tom_Ford_pak_James_Bond_spectre_mode_zonnebril
De ‘Tom Ford & Bond’ partnership 
Deze samenwerking is niet geheel nieuw, Bond wordt namelijk al sinds de film Quantum of Solace (2008) gekleed door Tom Ford. Tijdens de opnames van Quantum of Solace schijnt Daniel Graig zelfs meer dan 40 pakken te hebben verpest. Hij voelde zich hier wel schuldig over, aangezien hij het zonde vond van de mooie pakken.

In de film Spectre draagt Bond pakken, shirts, stropdassen en zonnebrillen van Tom Ford. Alle kleding is speciaal op maat gemaakt voor Daniel Graig. Voor deze film heeft Tom Ford nauw samengewerkt met de bekende Nederlandse kostuumontwerpster Jany Temime.

Het zal dan ook niet gemakkelijk zijn om de volledige outfits van geheim agent 007 te kunnen bemachtigen omdat sommige outfits enkel en alleen voor de film Spectre gemaakt zijn.Tom_Ford_pak_James_Bond_spectre_mode_zonnebril_Snowdon
Tom Ford Snowdon FT0237
De stoere zonnebril van Tom Ford die Bond veelvuldig in de film draagt is gelukkig wel beter verkrijgbaar. Vooral als je in Den Haag woont. Dan kun je namelijk terecht bij Petros the Hague voor deze stoere Bond-wannahave.

Tom_Ford_pak_James_Bond_spectre_mode_zonnebril_Snowdon
De Tom Ford Snowdon is een opvallende, retro-achtige zonnebril met een bruine frame en havana-accenten. De tijdloze bril heeft daarnaast bruin-getinte lenzen en de bekende Tom Ford signatuur ‘T’ aan beide kanten.

007
De Snowdon is dus de ideale toevoeging aan je outfit, voor wanneer je er als geraffineerde geheim agent wilt uitzien op het volgende feestje.
_______________________________________
Voor meer informatie over de Tom Ford Snowdon kun je terecht op de website van Petros The Hague.