Lancering van The Loft – nhow Rotterdam

In nhow Rotterdam vond gisteravond de lancering plaats van een nieuwe Meetings & Events ruimte, gesitueerd op de 6e etage in het iconische gebouw De Rotterdam.LOFT2 & 3 RED leftside 180 dpiHet 4-sterren lifestyle en design hotel nhow Rotterdam is sinds in 2014 een hotspot voor toeristen, zakelijke reizigers en rasechte Rotterdammers. Het hotel is zowel van buiten als van binnen ontworpen door de gerenommeerde architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Het hotel is net zo vooruitstrevend en innovatief als de stad zelf. Architectuur en design spelen een belangrijke rol en het hotel staat qua stijl en inrichting geheel in het teken van deze thema’s.
loft-BL-1The Loft
Sinds april jl. is nhow een nieuwe meetings- en events ruimte rijker en gisteravond vond de officiële lancering plaats. Het hotel beschikt over 278 kamers en reeds over uitstekende conferentie faciliteiten met acht multifunctionele zalen.
Het congrescentrum bevindt zich op de zesde verdieping en profiteert van natuurlijk daglicht met een bijzonder uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Door de enorme belangstelling voor nhow Rotterdam als meetings- en events locatie, was er snel behoefte aan nog meer ruimte.
loft-BL-25De toevoeging van The Loft is dan ook een uitstekende aanvulling op het huidige M&E aanbod.
“We zijn erg blij met de uitbreiding van onze capaciteit. Door de opening van The Loft zijn we in staat om de vraag van grotere groepen te bedienen en bieden we een inspirerende locatie aan met schitterend uitzicht”, aldus Hermann Spatt, Hotel Director van nhow Rotterdam. 

loft-BL-7
The Loft kenmerkt zich door 700 m2 flexibele ruimte met een rauwe, industriële uitstraling en een spectaculair uitzicht. The Loft heeft een capaciteit tot 500 gasten en kan helemaal custom-made worden ingericht door middel van de verschuifbare wanden, de mobiele barren, state-of-the art AV-faciliteiten en uiteraard een hoogstaand F&B-aanbod.
loft-BL-12Dat The Loft niet alleen geschikt is voor unieke meetings op grote hoogte maar ook de perfecte plek is voor een goed feestje met bijzondere invulling, hebben alle genodigden gisteravond kunnen ervaren. De gasten werden verwelkomd door Victoria Koblenko, een graag geziene bezoeker van nhow. Daaropvolgend een surprise dance act van Avant Garde Collective ondersteund door DJ’s Phalerieau & Alain en Frankie & Nino, met tussendoor een verassende culinaire beleving. Vanaf 21.00 was het tijd voor de after party en werd The Loft the place to be in Rotterdam voor gasten en lokals.
13241388_10208285605555091_1526704423718778667_nDeze flexibiliteit stelt nhow in staat om de ideale setting te bieden voor elk soort evenement.
“Van bijzondere bruiloftsrecepties tot borrels en van tijdelijke exposities tot modeshows. The Loft is ontworpen om te inspireren op spectaculaire wijze. Het is met recht een ‘Limitless Location”, aldus Hermann Spatt.

______________________________________________________
Info
Voor meer informatie over the Loft kun je terecht op de website van nhow Rotterdam.