Reportage: ‘Getekend, Henk Schiffmacher’

Op vrijdag 14 november 2014 was Henk Schiffmacher in Den Haag, in de Fashion Factory Outlet (New Babylon) om precies te zijn, om zijn nieuwe boek ‘Getekend, Henk Schiffmacher’ te promoten.

Henk_schiffmacher_signeert_zijn_nieuwe_boek

Henk Schiffmacher tijdens zijn signeersessie

Tijdens deze middag, konden liefhebbers van zijn boek en fans niet alleen het boek kopen, maar ook meteen persoonlijk kennismaken met Henk Schiffmacher en met zijn gelimiteerde kleding- & accessoirelijn LOOT.

LOOT_by_Henk_Schiffmacher

LOOT by Henk Schiffmacher

Wij vonden het mooi om te zien, hoe Henk Schiffmacher echt de tijd nam voor iedereen, nadat hij namelijk ons boek persoonlijk had gesigneerd en voorzien had van een stift-tatoeage, vertelde hij over een van zijn reizen naar Marokko, waarbij hij op zoek ging naar traditionele tatoeages waarmee de Berberse vrouwen vroeger hun gezichten en handen mee tatoeëerden en de manier waarop ze die tatoeages dan toebrachten.

Persoonlijk gesigneerd voor Exceptional Man

Persoonlijk gesigneerd voor Exceptional Man

Henk Schiffmacher wist ons meteen te boeien met zijn verhaal en in zijn nieuwe boek, ‘Getekend, Henk Schiffmacher’ neemt Henk Schiffmacher je mee op zijn persoonlijke reis, waarbij hij je vertelt over zijn eigen tatoeages en het verhaal dan wel de inspiratie erachter.

Dit boek is dus niet alleen geschikt voor mensen die zelf tatoeages hebben, maar het is juist ook leuk en interessant voor mensen die geen tatoeages hebben om de verhalen en motivaties achter de tatoeages te lezen.

Het boek van Henk Schiffmacher is online te bestellen via  zijn uitgeverij LM Publishers.