Reportage: Official Launch of JMESRINE

Op zaterdagmiddag 23 november 2014 lanceerde JMESRINE hun high-end sneakers-lijn in de exclusieve schoenenwinkel ‘De Rode Loper’ te Den Haag.

JMRESINE lancering @ De Rode Loper in Den Haag

JMESRINE lancering @ De Rode Loper in Den Haag

De Rode Loper was origineel en creatief gedecoreerd voor deze speciale gelegenheid, er was namelijk een blauwe loper uitgelegd om de genodigden stijlvol te ontvangen. De high-end sneakers van JMESRINE, worden namelijk gekenmerkt door de unieke blauwe zool, dit bewijst dat de heren van JMESRINE in samenwerking met de Rode Loper en Skyhigh Lifestyle Events de lancering tot in de puntjes hebben verzorgd.

High-end sneakers by JMESRINE

High-end sneakers by JMESRINE

De genodigden werden eerst ontvangen door de hostesses en daarna konden de genodigden op de foto. De fotowand met Instagram-kader was dan ook erg populair onder de genodigden. Eenmaal binnen, konden de genodigden genieten van het muzikale optreden van de zangeres Shary-An Nivillac, onder andere bekend van The Voice of Holland.

de zangers Shary-An Nivillac,

De zangeres Shary-An Nivillac,

Jeroen Post was de host van deze lancering en het was leuk om te zien dat Jeroen Post veel wist te vertellen over JMESRINE en de heren achter het merk.

Jeroen Post & Mimoun Ouled Radi

Jeroen Post (dj) & Mimoun Ouled Radi (acteur)

‘Wat ik tof vind aan JMESRINE, is dat twee creatieve vrienden met het idee kwamen om mooie en stoere kleding te ontwerpen. Vooral vanwege het feit dat ze dit idee hebben vertaald naar een mooi merk en kleinschalig zijn begonnen; maar hard op weg zijn te groeien. Zij maken vooral wat zij zelf echt tof vinden en wat zij zelf graag dragen. Met hun visie en wilskracht hebben zij een unieke doelgroep weten te bereiken.
Daarnaast kan ik me vooral vinden in het dragen van datgene wat je zelf wilt, dat doe ik als dj namelijk ook als ik een optreden heb’, aldus Jeroen Post over JMESRINE.

v.l.n.r. Melih Bayhan (JMESRINE, Caner Tercan (JMESRINE), Jeroen Post (dj) en Hans van der Linden (De Rode Loper)

v.l.n.r. Melih Bayhan (JMESRINE), Caner Tercan (JMESRINE), Jeroen Post (dj) en Hans van der Linden (De Rode Loper)

Niet alleen Jeroen Post was enthousiast over JMESRINE, ook de eigenaar van De Rode Loper, Hans van der Linden, gelooft in JMESRINE en stak de heren van JMESRINE dan ook een hart onder de riem toe.

Na het officiële gedeelte was er ook nog de gelegenheid voor de genodigden om met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop kregen, de genodigden een mooie, rode goodiebag gevuld met een boxershort van JMESRINE en andere leuke goodies.

Goodiebags

De rode goodiebags van JMESRINE

De heren van JMESRINE kondigden tijdens hun speech aan, dat ze bezig zijn met zowel een lijn voor vrouwen als voor kinderen. Voor de webshop of voor meer informatie over JMESRINE, kun je natuurlijk terecht op de website van JMESRINE.