Reportage: Omar Munie Night

Omar Munie Night

Img0215Op woensdagavond 4 december 2013, lanceerde tassenontwerper Omar Munie zijn nieuwe wintercollectie 2013-2014.

De lancering werd gehouden in zijn Flagship Store aan het Noordeinde te Den Haag. Naast de nieuwe wintercollectie, lanceerde Omar Munie zijn nieuwe sieradenlijn, in samenwerking met Esther van den Berg van Bibr Jewels. De nieuwe oorbellen matchen perfect bij de nieuwe tassen van de wintercollectie.

Img0218Geweldige en gezellig mensen! Ik heb erg genoten van de avond en ik ben erg tevreden met de nieuwe collectie. Daarnaast ben ik erg blij met de oorbellen die Esther van de Berg en ik samen hebben gecreëerd! Aldus, Omar Munie over de avond.Img0264

We zijn het absoluut met hem eens, het was een gezellige en geslaagde avond. De avond was mede succesvol door de leuke presentatie die werd gedaan door Rob Kamphues. De muziek werd verzorgd door John Williams en Michiel de Jong achter de mobiele dj-booth. En de aanwezigheid van de leuke, glimlachende Toprak Yalçiner, (Nuran van GTST) zorgde voor een leuke avond. Img0253

Tot slot, Esther van den Berg van Bibr Jewels: “De lancering van onze gezamenlijke collectie was een feestje…net zoals de samenwerking zelf! Ik ben trots en bijzonder dankbaar dat Omar mij het vertrouwen heeft gegeven dit avontuur met mij aan te gaan”

Img0271 Img0282