Review by the Ladies Panel: Royal Oasis

Afgelopen zaterdag mochten onze geliefde dames van onze Ladies Panel de privé wellness Royal Oasis testen in Rijswijk. Royal Oasis nodigde Cherelle, Milou, Isabelle en Anouck uit voor het luxueuze Royal Oasis High Tea arrangement.

Milou_Isabelle_Anouck_Cherelle_badjas_jacuzzi_bubbelbad_spa_wellness

v.l.n.r. Milou, Isabelle, Anouck & Cherelle.

English High Tea
Na de rondleiding kleedden de dames zich om en begonnen ze aan de high tea. Tijdens de high tea konden de dames relaxed en ontspannen bijkletsen. In principe was het ook mogelijk geweest om naast de traditionele high tea een ander thema te nemen zoals bijvoorbeeld een oosterse of mediterraanse high tea.
Normaliter bombarderen we onze dames met vragen over mannen tijdens de panels, dit keer gunden we ze echter wat meer rust en ontspanning.

Engelse_high_tea_in_de_lounge-area_Royal_Oasis_Rijswijk_wellness

Engelse high tea in de lounge-area.

Oase
Royal Oasis onderscheidt zich ten opzichte van andere wellness-centra door een oase van rust en ontspanning aan te bieden in een sfeer van privacy. Daarnaast is de wellness maar liefst zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 00:00.

Ook de dames waren van mening dat de privacy die je hebt, als aangenaam kan worden ervaren en er voor kan zorgen dat je eerder een wellness bezoekt.
Anouck: “Ik vind het concept heel erg leuk. Ik denk dat veel mensen niet naar de sauna gaan, omdat je vaak geen badkleding mag dragen. Hier ben je echt samen met je partner of vriendinnen. Je hoeft niets met vreemden te delen. Ik vind dat het op deze manier ook meer ontspannen is.”

Jacuzzi_bubbelbad_romantisch_kaarsjes_lichtjes_luxeNaast de faciliteiten, diverse arrangementen en privésfeer, mag ook het interieur geprezen worden. Het zag er namelijk erg sfeervol en romantisch uit. Daarnaast was het oase-eiland speciaal voor ons versierd met kaarsjes en rozenblaadjes. Deze versiering is normaal onderdeel van het romantische arrangement. interieur_relax_beauty
“Het populairste arrangement is toch het romantische arrangement. Dat arrangement wordt voornamelijk veel geboekt door getrouwde stellen, vaak als verrassing van de man voor zijn vrouw. Het high tea arrangement doet het goed bij de dames, die lekker een gezellig dagje met elkaar willen doorbrengen.” aldus Royal Oasis.
sauna_spa_stoombad_Finse_opgietsauna
Na afloop kregen de dames nog een verse gezonde smoothie in de ontvangstruimte en konden ze nog even napraten.
Het zal voor ons een uitdaging worden om deze versie van de Ladies Panel te overtreffen.
Gelukkig zijn de mannen de volgende keer aan de beurt, dus hebben we nog even tijd om hierover te gaan brainstormen en ons best te gaan doen voor de dames.

Info
 Voor meer informatie over Royal Oasis kun je terecht op hun website.