Top 3 afknappers bij vrouwen

De afknapper mini-poll
Vorige week hebben we een mini-poll gehouden waarbij we op zoek gingen naar de grootste afknappers bij vrouwen. De poll is inmiddels ingevuld door 115 van onze mannelijke lezers. Aan de hand van deze resultaten presenteren wij je de top 3 grootste afknappers.

Het kan zijn dat jouw absolute afknapper er niet tussen staat. Dit komt omdat we slechts een kleine selectie hebben gemaakt van de meest voorkomende afknappers. Dus houd er rekening mee dat het geen wetenschappelijk onderzoek is. Wel waren we benieuwd naar hoe onze medemannen denken over deze afknappers.
Diva_arrogant_dames_kapsones_houding_afknapper
1. De diva (32%)
Je kent haar wel, de naïeve dame die zich eindeloos begeerd voelt en zichzelf dan ook zo gedraagt. Niet wetend dat haar houding juist averechts werkt. Deze afknapper is niet voor niks gekozen als absolute nummer 1 met bijna 1/3 van alle stemmen. Het is ons ook opgevallen in eigen kringen dat de dames die zich zo’n hard-to-get-houding aannemen vaak niet eens zo bijzonder zijn. Ons advies is dan ook, compleet negeren & doodzwijgen.
drama_queen_afknapper
2. Facebook als (drama-)dagboek gebruiken (16%)
Nu snappen we wel dat vrouwen hun emoties anders uiten dan wij mannen, maar moet dat echt dagelijks op Facebook zijn? Nee, dat hoeft niet! Erger jij jezelf mateloos aan deze vorm van emotionele communicatie, dan rest je maar een ding te doen, namelijk de volgfuncties uitzetten of de dame in kwestie geheel te verwijderen als Facebook-connectie. Tip voor de dames: ‘face your problems, don’t Facebook them!

getatoeëerde _geëpileerde_wenkbrauwen_naturel_afknapper_naturallook3. Geëpileerde of getatoeëerde wenkbrauwen (14%)
Nooit gedacht dat er een tijd zou aanbreken, waarbij wij als mannen ‘echte’ wenkbrauwen zo veel zouden waarderen. Dat een dame haar wenkbrauwen subtiel epileert, prima! Maar zodanig dat de wenkbrauwen eruit komen te zien als een nepachtige Nike-logo die je aan sportschoenen van de Scapino doen denken? Nee, dat kan echt niet. Er zijn vrouwen die op dat gebied een stapje verder durven te gaan, door hun wenkbrauwen te vervangen door een getatoeëerde, slangvormige lijn.

Afknappers 4 t/m 8
De overige afknappers op chronologische volgorde zijn; 4. (13%) overdreven veel (goedkoop-uitziende) make-up ophebben, 5. (10%) vrouwen die hoffelijkheid meteen als flirten interpreteren, 6. (7%) op de foto gaan met een duckface, de tong uitsteken of andere rare bekken trekken, 7. (6%) narcisitische foto’s of video selfies, en op de laatste plek, 8. (3%) make-up aanbrengen tijdens het reizen met het ov.
narcistische_selfie_duckface_afknapper
Noot voor de dames
Voor de dames die stiekem meelezen, houd er wel rekening mee dat de mannen maar 1 antwoord mochten kiezen en dat er meerdere mannen waren die het liefst de mogelijkheid hadden gehad om meerdere afknappers aan te vinken. Dus in feite zijn het allemaal afknappers, alleen de een groter dan de ander. Doe er je voordeel mee!