Travel hot spots: New York, Istanbul, Barcelona & New York

De vakantieperiodes naderen, dus gingen we op zoeken naar een aantal internationale hot spots. We hebben eerst vier populaire vakantiebestemmingen uitgekozen zoals, New York, Istanbul, Barcelona en Londen.
Bij het selecteren van een hot spot vonden we het interieur belangrijk en dat de hotspot een mooi uitzicht heeft op de skyline van de stad.

The Press Lounge – New York

The_Press_Lounge_New York_skybar_lounge_reizen_

The Press Lounge

Op de 16de etage van hotel Ink48, gelegen in Manhattan, vind je the Press Lounge. The Press Lounge oogt als een luxueus glazen huis met een metropolitaans interieur.

Bij the Press Lounge kun je terecht voor heerlijke cocktails en kleine hapjes. Daarnaast kun je genieten van de New Yorkse skyline. Mocht je eerst willen dineren, dan kan dat in het restaurant Print, dat ook te vinden is in het hotel.

360Istanbul East – Istanbul

360Istanbul_East_Istanbul_Turkije_vakantie

360Istanbul East

360Istanbul East is gelegen in het Aziatische gedeelte van Istanbul, in Kadiköy om precies te zijn. 360Istanbul East is onderdeel van het concept 360 Istanbul. Dit concept focust zich op de volgende vier kernwaarden: cuisine, entertainment, vibe en ambiance.

Het restaurant, de bar en de club bevinden zich bovenop het hotel ‘Doubletree by Hilton Istanbul Moda’. Met een adembenemend uitzicht op het oude gedeelte van Istanbul, de Zee van Marmara en het strand van Moda. 360Istanbul East heeft zelfs een eigen zwembad.

Skybar – Barcelona

Skybar_Barcelona_citytrip_vakantie_Spanje

Skybar

De Sky Bar is te vinden op het dak van Grand Hotel Central. De Sky Bar heeft ook een eigen zwembad, maar het zwembad is alleen toegankelijk voor hotelgasten. De Sky Bar zelf is wel toegankelijk voor niet-gasten van 20:00 tot 01:30.

Naast heerlijke cocktails kun je ook salades, tapas en fingerfood bestellen. Dankzij de vrij centrale ligging, kun je extra genieten van zonsondergang en het uitzicht.

Radio Rooftopbar – Londen

ME_London_Radio_Rooftop_Bar_skybar_vakantie_citytrip_londen

Radio Rooftopbar

De rooftopbar Radio is te vinden op de 10de verdieping van vijfsterren-hotel ME London. Ze serveren diverse tapas en zij hebben een breed assortiment aan dranken.

Radio heeft een sophisticated interieur met een uitzicht van bijna 360 graden op de rivier Thames, de Shard, de Tower Bridge, de St Paul’s Cathedral en zelfs the West End. Dus mocht je in Londen zijn of binnenkort naar Londen gaan, dan is het zeker de moeite waard om een drankje te gaan doen bij Radio.

Dresscode

Mocht je van plan zijn een van deze hot spots te gaan bezoeken houd dan wel rekening met de dresscode. Over het algemeen zijn de volgende kleding-items niet gewenst; slippers, zwemkleding, petten, gescheurde kleding (ripped jeans etc), tanktops en t-shirts.

Daarnaast is het devies om van tevoren eerst even te reserveren per e-mail of telefonisch. En niet geheel onbelangrijk, eerst online de prijzen te checken op de menukaart, om te kijken of de prijzen van de hotspot binnen je budget passen.

Hieronder hebben we nog even alle adressen voor je opgeschreven. Je hoeft de adressen dan niet zelf niet meer te googelen en je kunt hierdoor je tijd beter besteden aan het boeken van de reis zelf.
_____________________________________________

Adres- & contactgegevens

The Press Lounge – New York
Ink48, 653 11th Ave,
New York, NY 10036,
Verenigde Staten

+1 212-757-2224
www.thepresslounge.com

360Istanbul East – Istanbul
+90 216 542 43 50 – 51
+90 530 789 0 360
360east@360istanbul.com
Adress: Caferaga Mah. Albay Faik
Sozdener Cad. No: 31
Kadıköy – ISTANBUL
www.360istanbuleast.com/

Sky Bar – Barcelona
GRAND HOTEL CENTRAL
Via Laietana, 30
08003 Barcelona
Tel. +34 93 295 79 00
Fax. +34 93 268 12 15
www.grandhotelcentral.com

Radio (Rooftop Bar) – Londen
336-337 Strand, London WC2R 1HA, Verenigd Koninkrijk
+44 845 601 8980
www.radioatmelondon.com